Snarøyveien 30, Fornebu

En spektakulær eiendom med unik beliggenhet i vannkanten

Adresse

Snarøyveien 30

Postnummer

1360 Fornebu

Areal

500 - 15 000 m2

Type Lokale

Kontor

Om eiendommen

Visjonen bak Snarøyveien 30 er å skape Nordens fremste arbeidsplass for nyskapende virksomhet. Eiendommen har en unik arkitektur og vant i 2005 Prix d’Excellence i kategorien kontor/industri. Eiendommen består av flere sammenhengende bygg som gir rom både for egen identitet og et fellesskap med øvrige leietakere. Stilfulle og funksjonelle fellesarealer leder til arealeffektive kontorlokaler. Spektakulære glassfasader tilfører kontorene godt med dagslys. Bygget er utformet slik at alle leietakerne kan nyte den enestående utsikten mot fjorden, og fleksibiliteten gjør det enkelt å tilpasse kontorarealene.

Lokaler til leie

Fornebu etablerer seg nå i stadig større grad som lokasjon for flere av Norges mest spennende bedrifter. Snarøyveien 30 er et fullservice bygg  med tilbud til små og store leietakere, og er i dag vertskap for selskaper som: Telenor, EVRY, Norwegian Fashion Center og Huawei. Vi har plass til flere leietakere, og tilbyr fra 500 m2 til 15 000 m2 i et av landets mest moderne kontormiljøer.

Servicetjenester

Som leietaker i Snarøyveien 30 har du tilgang på et stort utvalg av servicetilbud på eiendommen. Lunsj og middag blir servert i en av de fire personalrestaurantene. Du kan få nypresset kaffe fra en barista i de fire kaffebarene, trene i et nytt og moderne ELIXIA senter, ta en tur til frisøren og levere klær til rens i resepsjonen. Vi har også helsetjenester, kiosk og et eget high-end møte- og konferansesenter, Expo. I Snarøyveien 30 er alt lagt til rette for en enklest mulig arbeidshverdag for både små og store bedrifter.

Beliggenhet

Bygget er lett tilgjengelig med buss, bil, taxi, tog eller på sykkel. Tar du sykkelen fatt er det fine sykkelveier både fra Oslo sentrum og fra Asker og Bærum. Det er buss- og taxiholdeplass ved bygget. I rushtiden går det ekspressbusser mellom Oslo sentrum og Fornebu/Lysaker hvert 2. minutt, og det er også hyppige avganger til og fra Fornebu i retning Asker/Sandvika.