Ildervegen 9, Kongsvinger

Flotte kontorlokaler i Kongsvinger

Adresse

Ildervegen 9

Postnummer

2203 Kongsvinger

Areal

70 - 1400 m²

Type lokale

Kontor

Om eiendommen

Meget attraktive lokaler til leie i Kongsvinger, egner seg til kontor, undervisning, aktivitetsbasert, håndtverksbedrifter etc.

Eiendommen holder gjennomgående høy standard med bl.a. resepsjon, adgangskontroll, ventilasjon med komfortkjøling, samt heis til alle etasjer.

Bygget har egen kantine, med nytt oppgradert kjøkken. Som tilbyr lunsjservering med varm/kald mat samt møteromsbevertning til leietaker.

Eiendommen har gode profileringsmuligheter grunnet sin eksponerte beliggenhet

Bygget inneholder trimrom i underetasje.

Eiendommen har god parkeringsdekning for ansatte og besøkende.

Beliggenhet

Bygget ligger i et populært næringsområde med varierte virksomheter innen IKT og andre servicetjenester. Det er kort avstand til Kongsvinger sentrum. Eiendommen ligger strategisk til i forhold til adkomst fra hovedveier. Fra Gardermoen kjører man til eiendommen på ca. en time. Fra Oslo er kjøretiden ca. en time og femti minutter.

Det er kort vei til bussholdeplass og offentlig transport.

Innhold

I første etasje er det ca. 360 m2 BTA for utleie.

Dette er kontorlokaler med høy standard og ligger i tilknytning til byggets hovedinngang.  Inneholder i dag en åpen arbeidssone på ca. 260 m2, møterom på ca. 70 m2, 3 multirom og minikjøkken.

I andre etasje er det ca. 1075 m2 BTA for utleie.

Lokalene har en nøktern standard.  12-13 cellekontorer, møterom, samt 7 store kontorlandskapssoner/kursarealer /undervisningsrom fra 50 -150 m2. Rominndeling er dels plassbygde gipsvegger, dels systemvegger med glassfronter. Lokalene har tidligere vært benyttet til undervisningsvirksomhet. Arealene her kan leies ut helt eller delt opp i mindre seksjoner. Lokalene kan tilpasses for ny leietaker.

I underetasjen, som både inneholder felles spiserom/kantine og trimrom, har vi en mindre kontorsone/noen enkeltkontorer til utleie.  Lokalene har nøktern standard og kan tilpasses for ny leietaker. Det er også varmt og kaldt lager til leie i denne etasjen.  Det er tilgang til underetasjen fra garasjen. Lokalene kan egne seg for leietagere som trenger kombinasjon kontor, mindre lager, og garasjeplass for tjenestebiler.