DETTE ER OSS

Telenor Eiendom skaper moderne, arealeffektive og gode arbeidsplasser

 

Telenor Eiendom Holding AS forvalter ca. 760 000 m2 bygningsmasse i Norge. Vi bistår Telenors internasjonale operasjoner med rådgivning og forvaltning. Vi er 100 % eid av Telenor. Våre medarbeidere har lang erfaring innen utleie, salg og forvaltning av næringseiendom.

Selskapets hovedkontor er på Telenor-senteret på Fornebu.

Som kunde av Telenor Eiendom får du vår unike kompetanse om arealeffektivitet og gode arbeidsmiljø på kjøpet

Telenor Eiendom sørger for at Telenor-konsernet disponerer lokaler på en mest mulig kostnadseffektiv måte. Selskapet er også en stor aktør i det eksterne utleiemarkedet. Vi ivaretar forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av bygningsmassen, og tilbyr også eiendomsrelaterte servicetjenester som resepsjon, adgangskontroll, kantine, renhold og vektertjenester.

God arkitektur stimulerer til kreativitet!

Snarøyveien 30, Fornebu

Telenors hovedkontor, Snarøyveien 30, Fornebu

Telenor Eiendom eier og forvalter Snarøyveien 30 på Fornebu. Bygget har 140 800 m2 kontorarealer, og er hovedkontor for Telenor og EVRY. I tillegg er Norwegian Fashion Center og Huawei, m.fl leietakere på bygget. Det jobber til daglig ca 6000 på bygget. Bygget har kapasitet til flere leietakere.
Les mer om Snarøyveien 30

Kristiansand Kjøita

Kontorbygg

Telenor har kontorarbeidsplasser i de fleste store byer i Norge. Kjøita 6 i Kristiansand er et av dem, med fantastisk utsikt og beliggenhet ved elvebredden. I tillegg til Telenor har også Telenor Eiendom betydelig andel leietakere fra bedrifter i området.

Finn ledige lokaler

Tekniske bygg

Telenor Eiendoms tekniske bygg er etablert for Telenor og inneholder installasjoner i store datahaller, fjellanlegg, master, kraftlinjer og tekniske kiosker.

Vi har over 3000 tekniske bygg i vår portefølje.

Jeløy Radio stasjonsbygning

Hotell Jeløy Radio

Jeløy Radio er Telenors konferansehotell, et hotell i «særklasse» der design, kunst og arkitektur er viktige ingredienser.

Jeløy Radio er kun seks mil og en knapp times kjøring fra Oslo.

Hovedbygget er en ombygd radiostasjon, og inneholder moderne kurs- og konferanse-fasiliteter, en restaurant- og selskapsavdeling med utsøkt mat, alle rettigheter og 41 moderne og gjesteværelser.

Hotell Jeløy Radio

'The Path leading to Nietzsche's House' by Olav Christopher Jenssen, at Snarøyveien 30, Fornebu

Telenors kunstsamling

Telenors Kunstsamling er sammensatt av internasjonal samtidskunst med ca. 2000 kunstverk.

Samlingen består av både bygningsintegrert kunst og frittstående verk, og kunsten er presentert i Telenors bygg i Norge.

Telenors Kunstsamling ledes av Anne Wiland, i samarbeid med kunstutvalget.

 

Kundeservice Telenor Eiendom

Trenger du hjelp eller har spørsmål til Telenor Eiendom, ta kontakt med vårt kundesenter på 09011.

Telenor Eiendoms misjon:

We provide real estate solutions that strengthen Telenor’s global competitve position.

 

 

Aktuelt

Fremtidens Fornebu

Vi engasjerer lokalbefolkningen! Telenor Eiendom ønsker innspill til hvordan Snarøyveien 30 kan bli en naturlig møteplass i fremtidens Fornebu.

Les mer
Enklere Liv logo

Nye leietakere på Fornebu

Telenor Eiendom ønsker Mercante velkommen som ny leietakere i bygg C4A på Fornebu. Mercante eies av Enklere Liv butikkene, som…

Les mer